lördag 29 mars 2008

ett steg före det andra...

Oj, jag gjorde det.. jag gick upp tidigare, innan jobbet, och sprang! Känns fortfarande som om något avlägset. Men jag gjorde det! Klockan ringde halv 7 första gången och jag tryckte givetvis på snooze-knappen av vana. Men relativt snart slog jag på radion och började dagen med morgongänget strömmande ur hörlurarna. Efter en seg första halvtimme så vankades det lätt frukost så att magen inte skulle vara helt tom och morgongänget blev tv-sänt istället. Var väl knappast peppad men jag tänkte det skulle bli bättre med den varan såfort jag tagit några snabba steg.

Ekiperad för löpning studsade jag ner för trapporna och ut den lite kyliga morgonen.. Det tråkiga med vädret var att jag valde väg efter var det inte var is på vägen, men i det stora hela så var valet av väg ganska enkel och lite lik min förra runda.

Jag visste att jag ville springa upp för ljungängsbacken igen, en ganska kort men ack så brant backe, en utmaning med andra ord. Efter att ha småspurtat upp för en lång seg backe så slog hjärnan bakut! Passerade den nämnda backen och fortsatte ner för en lång nedförsbacke med ganska lätt lutning. Hjärnans plan var väl att jag skulle ha en lika lång uppförsbacke (för det blir ju det i motsatt riktning) och sedan vara extra trött när ljungängsbacken vankades! Nu skall du få kroppjävel! Nåväl, jobbigt var det iaf, och jag var bra trött i "motorn" när jag kom hem sedan.. Eftersom benen klarade sig helt utan att mattas så tänkte jag att jag även denna gången skulle klara mig utan att stretcha. Idag vet jag inte om jag gjorde ett bra val, men nu är det försent att ända sig.

Äh, nu orkar jag inte skriva mera. Kommer kanske lite till om ett tag om jag får låna Jimmes dator. Skall ju träffa moster med kompis med. Skönt att man slipper vara äldst! Haha.

Dubbel Lungo i FilipaKmugg, perfekt till frukost!

Inga kommentarer: